Ons team

Jan Tiecken

Jan Tiecken

Eigenaar

Jan Tiecken, eigenaar

Met bijna 25 jaar ervaring hoef je Jan de fijne kneepjes van deskundig financieel advies geven niet meer uit te leggen. Jan is sinds 2010 eigenaar van Tiecken VHP Manager. Hij is gepokt en gemazeld als persoonlijk financieel adviseur en staat graag voor u klaar bij al uw vragen over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. En met persoonlijk bedoelt Jan ook echt persoonlijk: “Menselijkheid staat bij mij voorop. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Ik doe alles voor uw belang. Ook buiten kantooruren sta ik paraat. En soms zelfs in vakantietijd. Al vindt Marieke dat begrijpelijkerwijs iets minder leuk.”

info@tieckenvhpmanager.nl

Marieke Geerligs

Marieke Geerligs

Binnendienstmedewerker

Achter elke sterke man staat een sterke vrouw. Dat geldt volgens Jan zeker voor hem. Marieke is niet alleen zijn levenspartner die hun gezin draaiende houdt. Ze is ook van onschatbare waarde voor Tiecken VHP Manager. Marieke schoof haar eigen carrière opzij om met Jan een gerenommeerd onafhankelijk financieel adviesbureau op te bouwen. Eerst vanuit Ulft, nu vanuit hartje ’s-Heerenberg. Van de administratie en stukken digitaal afhandelen tot klanten telefonisch helpen: Marieke is achter de schermen de dragende kracht. “Laar Jan maar onze vlaggendrager zijn. Ik ben trots op hoe hij er altijd is voor onze mensen. De mens komt bij hem echt op één. Soms zeg ik Jan wel even dat thuis echt thuis is, maar gelukkig vinden we samen steeds beter een goede balans tussen werk en privé.”

info@tieckenvhpmanager.nl

Saskia Smits - Baank

Saskia Smits – Baank

Commercieel binnendienstmedewerkster

Saskia is het nieuwste gezicht van Tiecken VHP Manager. Maar nieuw is de financiële wereld voor haar allerminst. Ze werkt er al 30 jaar in en heeft volgens Jan een ‘bak aan vakkennis’. Bij haar verhuizing naar ’s-Heerenberg klopte Saskia ooit zelf aan voor financieel advies bij Tiecken VHP Manager. Nu zit ze op haar plek als binnendienstmedewerker. “Ik vind het geweldig om in jip-en-janneketaal financiën begrijpelijk te maken. Om te laten zien wat de gevolgen van keuzes zijn. Wij maken elke dag die vertaalslag. Jan doet het advies en Marieke en ik runnen het bedrijf. Daar komt van alles bij kijken, maar wat altijd terugkomt is het persoonlijke aspect. Doordat we klein zijn, leren we mensen echt kennen. We weten wat ze beweegt en kunnen zo het beste advies geven.”

info@tieckenvhpmanager.nl