Over ons

Over Tiecken VHP Manager

Tiecken VHP Manager is een 100% onafhankelijk financieel adviesbureau. Wij adviseren en bemiddelen voor u in verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Voor zowel particuliere als zakelijke relaties staan we klaar met deskundig advies op maat. Dankzij een klein en hecht team garanderen wij een persoonlijke aanpak die is afgestemd op al uw wensen. Zodat u grip krijgt op uw financiën.

Waarom Tiecken VHP Manager?

  • Laagste kosten
  • Ruimste aanbod
  • Persoonlijk contact
  • Snel en efficiënt
  • Onafhankelijk advies

Laagste kosten

Bij Tiecken VHP Manager krijgt u waar voor uw geld. Wij adviseren en bemiddelen tegen de laagste kosten. Wel zo prettig is dat u géén provisies betaald aan banken of andere aanbieders van financiële producten. U betaalt alleen voor de diensten die we daadwerkelijk doen. Provisies worden altijd terug geboekt in de maatschappij premies. Hierdoor dalen uw premies en maandlasten.

Ruimste aanbod

Wist u dat Tiecken VHP Manager is aangesloten bij twee gespecialiseerde service providers? Dat is niet zonder reden. Zodoende kunnen wij nagenoeg alle verzekeraars en geldverstrekkers aanbieden. En zo bent u verzekerd van de laagste kosten.

Voor verzekeringen zijn wij aangesloten bij Van Kampen Groep (VKG). VGK doet de polisopmaak en schadeafwikkeling namens bijna alle verzekeraars in Nederland. Niet te vergeten: Tiecken VHP Manager is ook aangesloten bij HypotheekCompany. HypotheekCompany werkt samen met de meeste geldverstrekkers in Nederland.

Snel en efficiënt

Wilt u geen administratieve rompslomp, maar wel met één klik inzicht in uw financiën? Dan bent u bij Tiecken VHP Manager aan het juiste adres! Omdat gemak de mens dient, lopen wij voorop in digitalisering. Met onze moderne online toolings krijgt u de snelste service. Een verzekering aanvragen en de volgende dag uw polis in huis hebben? Bij ons kan het! Zonder al die extra mails en dikke dossiers. Deze efficiënte aanpak is ook nog eens goed voor uw portemonnee.

Persoonlijk contact

Hoewel Tiecken VHP Manager digitaal werken omarmt, zijn we persoonlijk contact nooit uit het oog verloren. Bij eigenaar Jan Tiecken krijgt u wat u ziet: financieel advies met Achterhoekse nuchterheid. Hij neemt uitgebreid de tijd voor uw persoonlijke situatie, loopt tussendoor wel eens te ‘dollen zonder fratsen’, maar komt onder de streep samen met Marieke en Saskia altijd op voor uw wensen.

Misschien dat daarom wel mensen vanuit heel de Achterhoek en Liemers hun weg vinden naar Tiecken VHP Manager in ’s-Heerenberg. En mensen die het Oosten verlaten? Vaak blijft Tiecken VHP Manager hun onafhankelijk financieel adviesbureau. Van Boxmeer tot Hellevoetsluis en van Hagestein tot Zwijndrecht: Jan en zijn team staan ook buiten de regio klaar voor advies op maat.

Benieuwd naar de gezichten achter Tiecken VHP Manager? Maak kennis met Jan, Marieke en Saskia.

 

Onze missie

Tiecken VHP Manager heeft als missie het persoonlijk en onafhankelijk adviseren en bemiddelen van zowel particulieren als zakelijke relaties, over verzekeringen, hypotheken en pensioenen, volledig op uw wensen afgestemd, tegen zo laag mogelijke kosten.